Create your own web pages in minutes...
Copyright © 2018 Intranetwork Kft.
Referenciák            Szolgáltatások               Impresszum
Intranetwork Kft.
1141 Budapest,
Komócsy utca 33.
Tel.:+36 1 462 8010
Fax:+36 1 462 8019
Mob.:+36 20 9333210
Mob.:+36 20 9333220
E-mail: inetwork@intranetwork.hu
Kapcsolat:
Szolgáltatások:

Az IntraNetwork Kft. tevékenysége az alábbi témakörökre bontható.

Passzív kommunikációs hálózatok tervezése, telepítése, felügyelete és karbantartása
Az épületen belüli strukturált hálózatok, a telephelyen belüli réz- illetve optikai hálózati gerincek kiépítését a szakterület neves gyártóinak anyagaival és technológiája szerint végezzük el. Kollégáink folyamatos szakmai továbbképzése révén megrendelőink igényeihez igazodóan több gyártó ( R&M, AMP Netconnect, ,Siemon, Panduit, RIT, Excel) rendszerére rendelkezünk ter.vezői és kivítelezői gyakorlattal.
Társaságunk készen áll beruházások alkalmával akár a teljes gyengeáramú hálózat kivitelezését érintő fővállalkozási feladatok ellátására.

Optikai szál végződtetés, szálhegesztés
Vállalunk mono-, és multimodusú optikai szál végződtetését. Korszerű szálhegesztő berendezéssel. Ha a körülmények azt igénylik helyszíni ragasztásos vagy crimpelő technológiát is tudunk alkalmazni. A végződtetésről mérési jegyzőkönyvet adunk.

Telekommunikációs hálózati diagnosztika, hibakeresés
Gyakori probléma üzemelő hálózatoknál, hogy az nem megfelelően működik. A hálózati forgalom lassú, akadozó. Ennek gyakori oka a nem megfelelően elkészített kábel hálózat vagy az aktív hálózati elemek hibája illetve rossz konfigurálása. Cégünk vállalja működő hálózatok tesztelését, bemérését. Arról mérési jegyzőkönyvet, minőségi tanúsítványt adunk. A hálózat rendbetételére javaslatot teszünk, majd azt megvalósítjuk.

Számítógép hálózati aktív berendezések és szoftverek
Vállaljuk a lokális (LAN) és nagy távolságú (WAN) hálózatok berendezéseinek és szoftvereinek tervezését, szállítását, üzembe helyezését és üzemeltetését, beleértve az épületek közötti "wireless" ( lézer, mikrohullám, rádiófrekvenciás ) adatátviteli kapcsolatok kiépítését is.
Többéves szakmai tapasztalatunk alapján kiválasztott piacvezető gyártók (HP, Cisco, Ruckus, Juniper, egyebek) termékeit forgalmazzuk.

Telefon hálózati aktív berendezések
Ügyfeleink igényének megfelelően vállaljuk digitális és analóg telefon alközpont rendszerek szállítását, üzembe helyezését és üzemeltetését.

Kis irodák vezeték nélküli hálózata
Azon ügyfeleink igényének megfelelően akik kis felhasználói számmal rendelkeznek, telephelyükön nem lehet vagy gyakori költözés miatt nem érdemes kábelhálózatot kiépíteni. Vállaljuk a kábel nélküli számítógép illetve telefon rendszer tervezését és megvalósítását. A felhasznált technológia a helyi adatságoknak megfelelően Wifi, DECT, VOIP.

Mérnők kamarai jogosultságok
Cégünk rendelkezik Tervezői, Felelős Műszaki Vezetői és Műszaki Ellenőri jogosultságú munkatárssal, így vállaljuk ezeket a tevékenységeket az épületvillamossági szakterületen.

IP kamera rendszer tervezése és kivitelezése
Napjainkban az IP kamera rendszerek térhódításával a kamera hálózat a strukturált hálózat részévé vált. Így cégünk fő szakmai területe lefedte azt. Az ehhez kapcsolódó aktív eszközök kiválasztásában, tervezésében és üzembe helyezésében is gyakorlatot szereztünk.

Az IntraNetwork Kft. tevékenységének színvonalát elégedett partnereink tanúsítják.
Az alább felsorolt referencia listán csak azokat a jelentősebb munkáinkat soroljuk fel, ahol a rendszer kiépítése a cégünk kivitelezésében és finanszírozásával történt.